Adatvédelmi irányelvek

A fórumunkon történő posztoláshoz és kommenteléshez meg kell adnia a nevét és az e-mail címét. Az e-mail címe azonban soha nem jelenik meg a fórum többi látogatója számára.

A Zinzino Nordic AB a következő információkat tárolja:

Az ön neve
Az Ön e-mail címe
Az Ön IP-címe
Bármilyen további személyes adat, amit a posztja vagy kommentje tartalmaz

Amikor a fórumunkon posztol vagy kommentel, azzal egyúttal ahhoz is hozzájárul, hogy Önről tároljuk a fenti információkat legfeljebb 3 évig.


A fórumon történő posztolással Ön még ahhoz is hozzájárul, hogy:

A posztolás során megadott nevét nyilvánossá tegyük

A Zinzino Nordic AB az Ön által megadott e-mail címet tárolja és felhasználja a svéd törvényeknek megfelelően

A Zinzino Nordic AB felvegye Önnel a kapcsolatot a szóbanforgó e-mail címen

A Zinzino Nordic AB kizárólag belső használatra jogosult arra, hogy az Ön nevét és e-mail címét prezentációkhoz felhasználja a meglévő adatbázisaiban (például a Társaság saját ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerében vagy a Társaság számára elérhető egyéb adatbázisokban) regisztrált emberek számára.

A Zinzino Nordic AB vállalja, hogy az Ön írásbeli hozzájárulása nélkül az Ön e-mail címét soha nem értékesíti, továbbá semmilyen módon nem továbbítja harmadik felek számára a jelen irányelv hatályán kívül. Az Ön posztja azonban A közérdekű, valamint a személyes adatok védelméről szóló (2009:400) törvény  értelmében nyilvános adatnak minősülhet, azaz kérésre az Ön e-mail címét harmadik felek is megismerhetik.


Ha töröltetni szeretné az adatait erről a fórumról, kérjük, a posztja mellett a figyelmeztető háromszögre kattintson és magyarázza el, hogy mit szeretne tőlünk. Ezt követően a lehető leghamarabb egyik szerkesztőnk eltávolítja az Ön adatait.

Tartalomra vonatkozó irányelvek

A fórum felhasználójaként Ön elfogadja, hogy az Ön által leírt információkat közzétesszük, így azokat más felhasználók is elolvashatják.

A következő irányelvek vonatkoznak a fórumon közzétett összes tartalomra:

Azok a személyek, akik el kívánnak távolíttatni valamilyen tartalmat, vagy azt állítják, hogy a fórumon jogsértő tartalom található, kérésüket/bejelentésüket kötelesek a posztokhoz és kommentekhez kapcsolódó értesítési funkción keresztül benyújtani.

A jogsértő tartalmakat minden esetben eltávolítjuk. Az ilyen tartalmak közé tartoznak a rasszista hozzászólások, az etnikai csoportokat sértő megjegyzések, a pornográfia, a fenyegetések vagy másokkal szembeni erőszakos és/vagy megalázó kijelentések, a magánélet szentségének megsértése, az erőszakra való felbujtás, a bűncselekménynek minősülő magatartás, más termékek és vállalkozások számára kifejezetten előnyös reklámok, valamint a szerzői jogokat sértő tartalmak. Arra is megkérjük felhasználóinkat, hogy kerüljék az agresszív szavak használatát, például a káromkodást, mivel ezt a fórum más felhasználói sértőnek tekinthetik.

Bizonyos esetekben törlünk olyan posztokat is, amelyek nem relevánsak a weboldalunk szempontjából, vagy olyan kommenteket, amelyek a fórumon közölt adott témától eltérnek.

Erre a fórumra az Elektronikus üzenőfalakról szóló (1998:112) törvény  érvényes. Ezért azonnal eltávolítunk minden olyan tartalmat, ami ennek a törvénynek nem felel meg.