Mi a gyulladás?

A gyulladás olyan folyamat, amely pozitív és negatív hatást is gyakorolhat az egészségére. Az akut gyulladásos válasz általában pozitív. Fontos része a szervezet védekező mechanizmusainak: véd a behatoló kórokozók ellen, valamint segíti a szervezetnek a sérülésekre adott válaszait. A tünetek közé tartozik a duzzanat, a bőrpír, a fájdalom, valamint a hőmérséklet emelkedése az érintett területen. De ha az akut gyulladás nem oldja meg a problémát, krónikus gyulladás alakulhat ki, ami általában negatív.

A krónikus gyulladásról ma már közismert, hogy kritikus szerepet játszik a legtöbb, ha nem az összes krónikus degeneratív betegség kialakulásában. Elsöprő mennyiségű bizonyíték gyűlt össze arra nézve, hogy az utóbbi évtizedekben sokkal hajlamosabbá váltunk a krónikus gyulladásra, mivel a gyulladásgátló hatóanyagok, mint a D-vitamin, a hosszú láncú többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak, valamint a polifenolok, egyre inkább eltűntek az étrendből.

Az 1924/2006/EK és a 432/2012/EU rendelet alapján:

√ A BalanceOil D-vitaminforrás. (Az az állítás, hogy a BalanceOil gazdag D-vitaminban, csak 12 ml vagy annál nagyobb adag BalanceOil szedése esetén használható.)

Az EU által engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a BalanceOil termékben található D-vitaminnal kapcsolatban:​ A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / felhasználásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez és a szervezet gyulladásra adott válaszához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban is.

Zinzino Report inappropriate content

Add your comment or create a new post

Your name and post can be seen by everyone.Your e-mail will never be shown publicly.