Mi az a Methyl Methacrylate Crosspolymer (metil-metakrilát keresztpolimer)?

És miért használja a Zinzino a szérumban?
  • Ezt az összetevőt nagyon gyakran használják kozmetikumokban, de különféle formában, sok beszállítótól beszerezhető. Az összetevő célja, hogy a szérum szép sima állagú legyen, amelyet vékonyan, porszerű rétegben, egyenletesen lehet felvinni a bőrre.
  • A Zinzino bőrszérumában ennek az összetevőnek egy speciális fajtáját használjuk, ami ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik. Továbbá a gyártó is GMP gyógyszergyári fokozatú minősítéssel rendelkezik. Az összetevő tanúsítottan nem tartalmaz tartósítószert, allergént, toxint vagy nehézfémet. Ez biztosítja, hogy a szérumban a lehető legjobb és legbiztonságosabb összetevő található.
  • Aggodalmak merültek fel mind a személyes higiéniai, mind pedig a kozmetikai termékekben található műanyagok és nanoanyagokkal, valamint azok környezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban is. Pl. mi történik a tenger élőlényeivel, ha ezek a fürdőszobai lefolyókon át bekerülnek a tenger vizébe is. Zinzino tisztában van ezekkel a kérdésekkel, és figyelembe is vette őket a szérum összetevőinek kiválasztásakor.
  • Az általunk használt összetevő megfelel mind az EU, mind pedig az FDA műanyagokra és nanoanyagokra, illetve ezek környezetre gyakorolt hatásaira vonatkozó előírásainak. Megerősítést nyert, hogy ezt az összetevőt biztonságosan lehet használni a személyes higiéniai és kozmetikai termékekben.
  • Miután a jelenleg elérhető legjobbat kiválasztottuk, a Zinzino azon dolgozik, hogy bármelyik jelenlegi összetevőt egy annál jobbal helyettesítsen, amíg meg tudjuk őrizni a termék kiváló minőségét.
Zinzino Report inappropriate content

Add your comment or create a new post

Your name and post can be seen by everyone.Your e-mail will never be shown publicly.