Saját FB/Instagram-oldalt vagy weboldalt szeretnék létrehozni az üzletem építéséhez. Ez megengedett?

Partnereinket arra bátorítjuk, hogy hozzanak létre privát közösségi média csoportokat a csapatukkal olyan platformokon, mint például a: Zárt Facebook-csoport, WhatsApp, WeChat, stb. használható arra, hogy megossza az elismeréseket, promóciókat, ösztönző kampányokat és egyéb bizalmas, csak a Partnerekre tartozó kommunikációkat, amiket a Zinzino nem akar megosztani nyílt közösségi média platformokon. Partnereink létrehozhatják a saját közösségi média oldalaikat, ahol megoszthatják a nagyközönséggel a  Vásárlóknak szóló akciókat és a termékekkel kapcsolatos információkat. Minden akció és termékinformáció meg kell feleljen a Zinzino irányelveinek és eljárási szabályainak, amelyeket a Marketing és Etikai Szabályzat tartalmaz.

A Zinzino mint név, a vállalat által készített grafikák és jelmondatok, vagy a Társaság tulajdonát képező, védjegyoltalom alá tartozó terméknevek használata tilos a közösségi média csoportok vagy oldalak elnevezésében. Minden közösségi média csoport és oldal szintén meg kell feleljen a Zinzino irányelveinek és eljárási szabályainak.

A Back Office webirodája Fájlkönyvtárának Facebook pontjában útmutatást talál arról, hogyan változtathatja meg a nevét a Facebookon és/vagy az Instagramon, illetve talál egy inspiráló listát is olyan elnevezésekről, amelyeket használatra javasolunk.

Add your comment or create a new post

Your name and post can be seen by everyone.Your e-mail will never be shown publicly.